Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника от марките Versatile и Solis

Агро Скай АД и тракторите Solis на БАТА Агро 2019


Тази година на изложението Бата Агро 2019, Агро Скай АД  представи новите си модели в малък и среден клас, тракторите Solis, 

Към нас се присъедини и Регионалният търговски Мениджър на Солис за Югоизточна Европа, г-н Маниш Гоял.

Той активно участваше в дискусиите с посетителите, заинтересовани от гамата трактори и инвентар на индийския  производител.

Господин Гоял многократно информира клиентите  по отношение на новооткрития централен склад за резервни части в Германия, от който времето за доставка на резервни части България е фиксирано на 24 часа.

Solis е един от най-големите производители на трактори от среден и малък клас, както и на прикачeн инвентар в света и с всяка година броят на почитателите на марката  се увеличава, както в България така и в другите европейски страни.

Само през изминалата финансова година Солис продаде над 5 000 трактора в Европа,   

1000 от които на територията на технологичният световен лидер Германия, факт, говорещ сам по себе си за качеството и надеждността на бранда.

В  България тракторите Solis набират все по-голяма популярност, като за изминалите 5 години продажбите растат в геометрична прогресия и все повече фермери и общини се доверяват на Агро Скай АД и бранда Солис. 


Благодарим на всички, които дойдоха да ни посетят и тази година на щанда на Агро Скай АД - Бата Агро 2019.

Очакваме Ви в нашите 9 бази в България.google-site-verification=BK1lrCiHK89KIW6EIa9i7BKWwLkoMpZYNWEfuIeXvO0