Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника от марката Versatile

Versatile лансира нова серия трактори: Nemesis


Versatile лансира нова серия трактори: Nemesis


Buhler Industries Inc. с вълнение обявява най-новото допълнение към успешната гама трактори Versatile - Nemesis. Тракторът е представен  на срещата на дилъри на Versatile в Скотсдейл, Аризона. 

Nemesis на Versatile е проектиран и разработен от екипа на Versatile с ударение върху оптимална стойност, производителност и комфорт. Тракторът е задвижван от двигател QSB 6,7 л. Cummins съответстващ на Етап V и включва електроннo управляема предавателна кутия с превключване на предавките при пълна мощност и под товар powershift ZF за оптимална производителност. Nemesis се предлага в три модела с предлагана мощност от 175, 195 и 210 к.с. Бъдещите модели ще включват предавателна кутия ZF- CVT с безстепенно променящо се предавателно число с разширени възможности за мощност до 250 к.с. 

„Много стопанства използват трактор от този клас за широк набор задачи, включително първично обработване на почвата и приложения с челна товарачна уредба,“ каза Адам Рийд, вицепрезидент продажби и маркетинг. „Беше важно инженерният ни екип във Versatile да изгради трактор за модерния фермер. Nemesis осигурява изпълнението, което клиентите очакват от марката Versatile с надеждност, обслужваемост и практичност.“ 

Nemesis на Versatile разполага с една от най-просторните и удобни кабини в сегмента. Други отличителни функции включват: лесно достъпните места за съхранение и стойки за устройства, разположени из кабината, напълно регулируема седалка на въздушно окачване и осем монтирани на кабината халогенни и шест монтирани на капака на двигателя фара. Nemesis се предлага и с челна товарачна уредба, която включва система за бърз монтаж-демонтаж и се управлява посредством електрически джойстик. Когато се използва, функциите на челната товарачна уредба са показани на 10 инчов монитор, опростявайки и подобрявайки работата на оператора. 

Новият стил на Nemesis на Versatile установява дизайнерския език за бъдещи продукти Versatile. Заводът на Versatile в Уинипег, Манитоба, ще започне производството тази пролет, с първа поява пред обществеността през юли.

Цялата продуктова гама на марката Versatile, предлагана от Агро Скай АД можете да разгледате тук: https://versatile.bg/