Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника от марката Versatile

За компанията

Научете повече за Агро Скай

„Агро Скай“ АД предлага на земеделските производители и арендатори, висок клас трактори на канадската фирма Versatile (от 260 до 610 к.с.) познати на българския пазар още и под марката Bühler. Марката е символ на високо качество и безотказна работа на произвежданите машини.Търговско-Сервизните ни центрове се намират в:Виж всички бази
„Агро Скай“ АД предлага на земеделските производители и арендатори, висок клас трактори на канадската фирма Versatile (от 260 до 610 к.с.) познати на българския пазар още и под марката Bühler. Марката е символ на високо качество и безотказна работа на произвежданите машини.
Експерти

Високо квалифицираните ни експерти
са на ваше разположение

Ние сме експерти в поддръжката и обслужването на своите продукти, но също така сме подготвени да обслужваме много други марки при нужда. Благодарение на нашите постоянни инвестиции в обучението на инженери, преминаващи регулярни курсове на обучение в заводите на концерните чиито марки предлагаме на Българския пазар, Вие имате достъп до една от най-големите сервизни мрежи на пазара, независимо къде в България се намирате.

Поддръжката от Агро Скай АД ще Ви осигури истинско спокойствие. Резултатът от нашите постоянни наблюдения върху удовлетвореността на клиентите ни показва, че нашите клиенти са изключително доволни и ние използваме това, за да продължаваме да подобряваме нашето обслужване.